loading.gif
mobile-banner-bg

"İBB BAŞKANIMIZ KADİR TOPBAŞ ZEYTİNBURNU HALKIYLA BULUŞTU"

...
23 Şubat 2009 - Pazartesi

İstanbul'umuzu Avrupa Kültür Başkenti yapan Büyükşehir Belediye başkanımız Kadir TOPBAŞ, Zeytinburnu Belediye Başkanımız Murat AYDIN, Zeytinburnu İlçe Başkanımız Bahattin ÜNVER ve Teşkilatımızın katılımıyla Zeytinburnu halkıyla buluştu.

     İstanbul'umuzu Avrupa Kültür Başkenti yapan Büyükşehir Belediye başkanımız Kadir TOPBAŞ, Zeytinburnu Belediye Başkanımız Murat AYDIN, Zeytinburnu İlçe Başkanımız Bahattin ÜNVER ve Teşkilatımızın katılımıyla Zeytinburnu halkımızla buluştuk. Yağışlı ve soğuk havaya rağmen yüzlerce kişinin eşlik ettiği gezi boyunca vatandaşlar başkanlarımıza büyük sevgi gösterisinde bulundular. Yaşlısı genci, kadını erkeği hemen hemen herkes başkanlarımızın elinden karanfil alabilmek ve onlarla resim çektirebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. 58. Bulvar Caddesi’nde yürüyerek esnafları ziyaret eden ve onların dertlerini dinleyen başkanlarımıza büyük ilgi gösterildi. Vatandaşların bir çoğu da evlerinin pencerelerinden ve balkonlarından başkanlarımıza destek oldular.

 

   Yaklaşık üç saat süren seçim gezisinin ardından Büyükşehir Belediye başkanımız Kadir TOPBAŞ, Zeytinburnu Belediye Başkanımız Murat AYDIN ve Zeytinburnu İlçe Başkanımız Bahattin ÜNVER Nuripaşa Mahallesi’nde bulunan seçim irtibat büromuzun açılışını gerçekleştirdiler. Açılışın ardından Murat Aydın ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyen İBB Başkanımız Kadir Topbaş, kardeşim diye hitap ettiği Murat Aydın’ın iki dönemdir Zeytinburnu’nda hizmet ettiğini ve çok başarılı olduğunu belirtti. Üçüncü dönemde de Zeytinburnu halkının kendisine sahip çıkacağına olan inancının tam olduğunu vurguladı.