loading.gif
mobile-banner-bg

MURAT AYDIN: 3 DÖNEM TEKRAR ADAYIM

...
02 Aralık 2008 - Salı

Belediye Başkanımız Murat AYDIN Bey Aday Adaylık Başvurusunu İlçe Merkezimizde İlçe Başkanımız Bahattin ÜNVER Bey'e teslim etti

AK Parti Zeytinburnu ilçe teşkilatımızda düzenlenen törende AK Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilat üyeleri, mevcut Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda partili katıldı. Törende bir konuşma gerçekleştiren Zeytinburnu Belediye Başkanı ve AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Aday Adayı Murat Aydın, “Daha önce AK Parti Belediye Başkan Adaylığım için müracaat etmiştim. Şimdi ikinci kez müracaat ediyorum. Üçüncü dönem Belediye Başkanlığı’na adayım.

Formumuzu hazırladık. Allah’ın izniyle bu dönemde aday olacağım. Tamamlayamadığımız projeler hem bunları hemde yeni projelerimizi hayata geçirmek için 3.Dönem yeniden aday adayıyım.Bizim hizmetlerimiz zaten bizim için referansımızdır dedi ve sözlerini. Hayırlı olmasını diliyorum” diyerek tamamladı..

Mevcut Belediye Başkanı Murat Aydın, adaylık dosyasını ilçe Başkanımız Sayın Bahattin ÜNVER'e teslim etti. Daha sonra, mevcut Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Üyeleri ve çok sayıda partili ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Tatlı ikramından sonra AYDIN parti binasından ayrıldı.
Murat Aydın'ın başvurusu ile Belediye Başkan Aday Adayı sayımız 3'e çıktı. Bunlardan biri Cemil Coşkun BUDAK, biri Mehmet DÖNMEZ son olarak bugün aday adaylığı başvurusunda bulunan Mevcut Belediye Başkanı Murat AYDIN.